Mijn favorieten

Verkoop

Bij de verkoop van uw huidige huis is P&R Makelaars voor u een uitstekende partner.

Voordat uw huis in de verkoop gaat wordt door ons een uitgebreide analyse gemaakt, waarbij al uw wensen en de details van het huis met u doorgenomen worden (van bouwkundige eigenschappen tot de gewenste datum van oplevering). Daarnaast worden er goede prijsafspraken gemaakt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

P&R Makelaars verzorgt voor u de bezichtigingen en voert voor u het onderhandelingsproces, vanzelfsprekend geheel in overleg. Wij gaan voor u "door het vuur" zodat een zo hoog mogelijke verkoopsom wordt gerealiseerd! Het is ons vak, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. U kunt ervan uitgaan dat uw huis bij een groot publiek onder de aandacht komt. Zo wordt het huis aangemeld op verschillende websites. Ook wordt er, met uw goedkeuring, geadverteerd in dag- en weekbladen en worden er kijkdagen georganiseerd.

Het spreekt vanzelf dat u van alle activiteiten zeer regelmatig op de hoogte wordt gehouden en natuurlijk evalueren wij met u de reacties van potentiële kopers en de verkoopstrategie.